Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: porady odnosnie podrozowania po Djibouti, Etiopii |
autor komentarza: signiorina |
data dodania: 2011-11-20 16:42:48 |
treść: witam wszystkich ponownie, do wyjazdu zostalo niewiele, troche ostatnio bylam zawalona praca wiec nie mialam czasu ani napisac ani zapytac o ostatnie szczegoly. Trasa wstepnie ustalona, ale szczerze mowiac nie wiem czy wykonalna, wiec prosze o porade jak ja technicznie rozplanowac, tzn kolejnosc zwiedzania ilosc czasu potrzebna na dojazd, ilosc czasu potrzebna na miejscu. Do dyspozycji mamy 17 dni, pierwszy dzien musimy stracic w Addis Abebie, bo biuro z wizami odtwarte jest od pon-pt 9-17 a my przylatujemy w niedziele w nocy i poczatkowo od razu chcielismy brac pierwszego busa i jechac w kierunku polnocy. Ogolnie chcialam zrobic nastepujace punkty na trasie: 2-3 dniowy trekking w gorach Siemen,Tys Yssat - wodospady Błękitnego Nilu. Zwiedzanie barwnych klasztorów na jeziorze Tana, Lalibella, Pustynia Danakil, i dolina Omo. Pewnie i tak bedzie to trudno wykonalne ze wzgledu na olbrzymie odleglosci ale prosze o rade czy da sie taki program zrealizowac w 16 dni? jak tak to jak najlepiej rozplanowac kolejno to zwiedzanie? Samoloty raczej nie wchodza w gre chyba ze jeden tam i z powrotem tylko nie wiem dokad,i chyba najlepiej najpierw uderzyc na pld do doliny Omo a potem polnoc? bede wdzieczna pozdrawiam wszystkich |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.