Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: !!! WAZNE !!! Ubezpieczenie w podrózy |
| autor komentarza: homo.homini |
| data dodania: 2012-01-25 15:10:26 |
| treść: Dzięki za życzenia zdrowia :) Ja nie wątpię, że w przypadku złamania czy wydarzenia w EU moze dają rady. Ja z kartą ECUS dam sobie rady sam w EU. Mój podstawowy zarzut względem nich to ... podejrzenie totalnej bezradności i nieudolności w działaniu. Na początek długo szukali w swojej bazie kontaktów kogoś kto mogłby mi pomóc. O placówce z którą maja podpisaną umowę dowiedziałem się dzisiaj mimochodem jak prosiłem aby sami uzgadniali sprawę dokumentacji medycznej ale nie usłyszałem nazwy tej jednstki ani wprost tekomendacji aby do nich się skierować. Teraz musiałem im organizowac oświadczenie aby szpital udostępnił im dane medyczne choć przez cały dzień byłem w szpistalu i mogłem to załatwic od reki. Powiedzieli mi że zabieg mozna zrobić w Polsce ale dalej nie mam jakiś wskazań i decyzji co mam dalej robić. Tutaj uzuskałem informację że zaniechanie zabiegu może spowodować że nie bede mógł w pełnum zakresie prostować nogi i zginac czyli mam swiadomość ze grozi mi kalectwo i pożegnanie się z tym co najbatdziej mnie cieszy. Jeżeli mają jakoś alternatywe to niech ja przedstawia, niech zadzwoni do mnie ich lekaż i uspokoi. Ja czuje ze chca mi odmówic finasowania zabiegu tutaj, zostawić tutaj do dnia mojego zabukowanego powrotu czyli 13 lutego i totalnie mnie olać. Bo zabieg można zrobić w Polsce ... a kosztów w polce oni już nie pokrywają :) Swiją cześć roboty oni już zrobili .... wziąli kasę za polisę.:( To jest jakaś paranoja a najgorsza jest ich totalna niemoc i brak działania. Ironią losu obok ingapore General Hospital stoi budynek z logiem AXA. Paranoja! Ja sobie dam rady. W najgorszym razie zapłacę te 25 tys, wrócę do Polski i jeszcze zapłace nastepne 10 tys za najlepszą kancelarie prawną aby wyciągneła te pieniądze od nich z nawiązką. Nawiązka będzie premia dla kancelarii a dla mnie to że zrobię dobry uczynek dla nieszczęśników pozostawionych przez niesolidnych ubezpieczycieli bo wkurza mnie takie postepowanie. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.