Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: !!! WAZNE !!! Ubezpieczenie w podrózy |
| autor komentarza: homo.homini |
| data dodania: 2012-01-29 18:17:42 |
| treść: Spotkałem w Tajlandii podróżników, którzy kupili polisę tutaj; http://www.travel-nation.co.uk/insurance/. Nie wiem czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą. Przebiegłem tylko oczyma po warunkach i wydaje mi się, że oferta jest interesująca. Ja w każdym razie przy następnym wyjeździe będę się mocno zastanawiał bo nie wierze już produktom oferowanym w Polsce. Jestem już po operacji ale aby doszła do skutku musiałem wyciągnąć z kieszeni 25 tys złotych. Wyprawa była prosta i raczej z niewielkim budżetem więc nie bylem za bardzo przygotowany, żeby wyciągnąć z kieszeni te 25 tys tym bardziej, że systemowo nie korzystam z kart kredytowych tylko z debetowych. Z zabiegu jestem zadowolony bo mam wrażenie, że we wtorek na kontroli efektów pozwolą mi w wersji light kontynuować podróż. Wprawdzie nie będę się już pchał do Kambodży i Laosu ale przynajmniej nie będę musiał awaryjnie wracać do Polski. Nabrałem też wewnętrznego przekonania, że wybrałem opcje najlepszą dla swojego zdrowia. Wiem też że będzie trudno AXA odmówić mi zwrotu poniesionych kosztów. Faktem jest jednak to że wybierając się na jakąkolwiek wyprawę jednak przydaje się zabezpieczenie finansowe bo nigdy nie wiemy na jakiego przygłupa się trafi w Centrum Alarmowym a życie mamy tylko jedno. Bardzo mnie cieszy , że ujawniła się w AXA osoba która pyta jak ja się czuje i przeprasza za nieporozumienia. Wprawdzie wiosny to nie czyni ale to już coś. Poinformuję jak skończy się ta historia i czy AXA odnajdzie się w tej sytuacji.. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.