Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ubezpieczenie na czas podróży |
autor komentarza: prow |
data dodania: 2012-02-08 20:30:21 |
treść: Ważne aby sprawdzić przed wyjazdem czy ubezpieczyciel ma swojego rezydenta w docelowym kraju. Ja ostatnio miałem taką przygodę w Tajlandii i wszystko musiałem załatwiać sam lub/i z pomocą znajomych w kraju. Ubezpieczyciel niewiele mi pomógł. Rozmowy telefoniczne drogie a internet też płatny. Przydała się też karta kredytowa. Na szczęście po powrocie szybko i bez zbędnych ceregieli zwrócili poniesione koszty nawet te nieudokumentowane (przejazdy środkami komunikacji miejskiej). I jeszcze jedna uwaga - opieka medyczna w Tajlandii to wysoki europejski poziom. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.