Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Rady dotyczace wypadu do Wietnamu, Laosu i Kambodzy |
autor komentarza: lesniak |
data dodania: 2012-02-10 08:30:28 |
treść: Witaj Trasę wymyśliłeś zajebistą !!!!. Dobrze że założyłeś te parę dni rezerwy na ewentualne potknięcia. Czas tam leci wolniej, oni się niczym nie przejmują i zawsze coś się może wysypać. Małe uwagi. SA PA - wydłuż to o jeden dzień. Dojazd tam to nocny pociąg z Hanoi+ godzina jazdy busem. Dobrze byłoby być tam dwa pełne dni. Możesz to zrobic tak że w 2 dniu na noc pociąg (wykup koniecznie sleeping) 3 dzien na miejscu . W czwarteym po pełnym dniu powrót noca do Hanoi i od razu wyjazd do Ha Long. Musisz to czasowo zgrać w biurze podróży, zakładając 2-3 godzinne ew. spóxnienie pociagu. TONLE SAP - być może jeden dzień więcej. Nie byłem tam (czego żałuję), ale w porze monsunowej jezioro będzie wielkie i przez to bardziej ciekawe. Do rozważenia SAIGON - Wycieczka deltą. Nie przejmuj się tym zupełnie. Jest to jeden z ich najważniejszych kierunków wycieczkowych. Multum biur zaproponuje Ci wiele wersji pływania deltą z zakonczeniem w Phnom Penh. Za zapłaciłem ok 40$ za trzy dni. W Sihanoukville nie byłem. Poza tym rewelka Wojtek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.