Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: my dream |
autor komentarza: lenk |
data dodania: 2012-03-03 15:26:47 |
treść: Bardzo Wam wszystkim dziękuję za poświęcony czas. No cóż...spodziewałam się, że przesadziłam z ilością miejsc, ale w głębi duszy miałam nadzieję, że napiszecie : spoko dasz radę! Oczywiście, że chciałabym COŚ przeżyć, COŚ zobaczyć. Nigdy tam nie byłam i dokonanie wyboru jest dla mnie ogromnym problebem. Mam nadzieję, że Wy mi pomożecie. Które z tych miejsc muszę koniecznie odwiedzić, a które można pominąć. Gdzie zatrzymać się na kilka dni, a gdzie zerkąć i zmykać dalej. Proszę nie piszcie, że muszę odpowiedzieć sobie na pytanie bo choć bardzo się staram - nie potrafię :( |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.