Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: my dream |
autor komentarza: agatttka |
data dodania: 2012-03-05 17:57:46 |
treść: hej wrocilam wlasnie z 5 tyg podrozy po indiach, dosc napiety twoj plan, ale przy odpowiedzniej organizacji pewnie do zrobienia, ja mialam wczesniej wykupione bilety lotnicze i na pociag, co jest bardzo wygodne, zawsze mozesz tez oddac bilet online jak zmienisz zdanie z niewielkim potraceniem ranakpur i kumbalgarh to piekny one day trip z udaipur bez noclegu mnie udaipur nie powalilo specjalnie, fakt ladne miasto, ale nie ma tam co robic w bikaner nie bylam ale ponoc warto tam pobyc kilka dni, tak wiec na krotko nie ma co - tak slyszalam, za to bylam w jaisalmer ktore jest urocze no i noc na pustyni... jest tam pociag z delhi nocny i potem mozna jechac do jodhpur udaipur itd... znajoma ostatnio "zaliczyla" taj mahal i agra fort jako one day trip z delhi rano pojechala wieczorem sobie wrocila, takze mozesz zostawic ja sabie na koniec w miare czasu wolnego lubie stolice nawet te brudne i pozornie nieciekawe ale delhi mi sie nie podobalo pomimo ze mialam trzy podejscia fort okropny, pahar ganj to skupisko chinszczyzny zero klimatu nawet tego turystycznego lepiej spedzic wiecej czasu w rajasthanie ale co kto lubi :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.