Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: prosto z podróży
autor komentarza: inzynier
data dodania: 2012-03-23 08:05:42
treść:
Takze jestem zdania, ze napedzac tego jakby nie patrzec zebractwa ze strony dzieci stanowczo nie wolno. Krew mnie zalewala, jak w Indiach idzie matka z dzieckiem za raczke i wypycha dzieciaka w moja strone zeby dac mu jakies rupie. "z dzieckiem dostaje się wiecej''...

A lody skutecznie z dzieciakami czesto lamie szeroki usmiech od ucha do ucha i to, jak im pokazesz zdjecie ktore zrobiles, a ktorego sie tak domagaly chwile wczesniej.

Troche martwia mnie te ceny noclegow, slyszalem ze Birma taniutka, a tu tak dosc nie przyjemnie sie robi z noclegami w porownaniu do Indii, Nepalu, czy nawet ponoć dość drogiej Sri Lanki.

Zobaczy sie na miejscu. Dzieki za info dot wiz, jednak ciagle to sie zmienia i chyba nie bede ryzykowal, tylko wyrobie w Bangkoku.

Jesli ktos sie wybiera do Birmy 25.04-21.05 mozna by sie gdzies spotkac na trasie. Od pieciu miesiecy nie spotykamy z kumplem za duzo polakow. A szkoda.

PS to prawda ze w Yangoonie na lotnisku mozna wyplacic z bankomatu dolary, albo w innych czesciach kraju (slyszalem takie plotki, co prawda jest nie mam pojecia)? Poniewaz wozimy ze soba troche gotowki, ale wolalbym miec jakis czarny zapas, w razie czego.

www.bubblesaroundtheworld.com
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl