Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: spływ tratwa |
autor komentarza: Heyerdal |
data dodania: 2012-03-25 17:52:34 |
treść: Ahoj! Spływ tratwa - to brzmi wspaniale, jednakże - jeśli chcesz samemu z dziećmi- to może być trudne z powodu gabarytów - nie wiem jak sobie poradzisz. Sam kiedyś o tym myślałem, ostatnio wróciłem do tego tematu- i analizując trzeba rozwiązać kilka problemów: -budowa samej tratwy- w domu czy na miejscu -materiał-dowóz /koszt/ciężar-bez pomocy lub sporej ilości czasu i miejsca to niełatwe zadanie-chyba ze dysponujesz wolnymi funduszami i zlecisz wszystko -przy niskim stanie naszych wód-możesz mieć problemy nawet na Wiśle -nie wiem jak przepisy traktują taką jednostkę jak tratwa-u nas przecież wszystko potrafią skomplikować -zwrotność Myśląc o tym wszystkim- solidny ponton 3, 2 -4,2 m jest niezłą alternatywą-stabilny, z miejscem na bagaż, łatwy do transportu, przeniesienia i obsługi dla jednej osoby, Poza tym można go przewiezć samemu w bagażniku i wielokrotnie użyć, CHOĆ ..... oczywiście to nie to samo co podróż TRATWĄ pod flagą Hucka Finna czy Heyerdala Powodzenia |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.