Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: USA - podróż poślubna |
autor komentarza: KapitanSparrow |
data dodania: 2012-03-30 01:45:13 |
treść: Witam! Dodatkowa opłata jak najbardziej będzie. Opłata zazwyczaj zależy od dystansu jaki dzieli jedną placówkę od drugiej. Chciałem kiedyś wypożyczyć autko z Salt Lake City i oddać w New York City ale koszt był okropny. Taniej wyszło wypożyczyć auto na cały tydzień i wrócić spowrotem. Dobra wiadomość jest taka że dystans między Las Vegas a San Francisco nie jest taki straszny. Kiedyś wypożyczyłem samochód w jedną stronę z Las Vegas do Salt Lake City i za jeden dzień zapłaciłem coś koło $130. Zrób kilka rezerwacji próbnych na kilku innych stronach aby zorientować się w kosztach. Należy też pamiętać że nie każda sieć pozwala na jazdę po całych stanach. Większość małych sieci pozwala na jazdę po danym stanie i stanach sąsiadujących. Co do wizy, nie mam pojęcia. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.