Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Hiszpania + Maroko |
autor komentarza: inde |
data dodania: 2012-04-23 14:41:03 |
treść: Witam globtroterów, Tym razem piszę o małą pomoc. Planuje połączyć wyjazd do Hiszpanii razem z Marokiem. Na oba te kraje przeznaczam po 7 dni. Dostać się do Hiszpanii to nie problem, przelot do Barcelony z bagażem to około 200 zł w jedną stronę, znalezienie lokum w okolicach Calpe/Alicante również nie. Problem się zaczyna przy przenosinach do Maroka. Nie wiem czy chcę ten kraj zwiedzać na własną ręke chyba jednak troche się boimy i raczej będziemy się skłaniać do przyłączenia do jakiejś z polskich (niekoniecznie) wycieczek objazdowych. Zanim napisze do biur ciekaw jestem czy wogle istnieje taka szansa aby się doczepić przykładowo w Tangerze, objechać z nimi cały kraj i wrócić do Polski. Z góry dzięki Inde. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.