Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Australia one way za 2200PLN ? Możliwe !!! |
autor komentarza: sinaia |
data dodania: 2012-05-08 19:26:14 |
treść: Małe sprostowanie bo opierniczyłem ceny biletów, a teraz dokladnie sprawdziłem i jest jeszcze taniej !!!: Kuala Lumpur - Gold Coast kupiłem na 24.10.2012r. za: Total Fare Price : 299.00 MYR Total Fees : 115.00 MYR -------------------------------------------------------------------------------- Total Amount : 414.00 MYR -------------------------------------------------------------------------------- Payment(s) Date Type Amount 09Dec11 Master Card : 104.32 EUR -------------------------------------------------------------------------------- Balance Due : 0.00 MYR -------------------------------------------------------------------------------- Kolego - nie na emigrację !!! To przeloty pomiędzy punktami wyprawy jaką odbędę. Zwróć uwagę na to, że w Kuala Lumpur będę 6 września, a dalej do Australii lecę dopiero 25 października. W między czasie 11 wrzesnia (co za data na latanie... ) lecę na Filipiny i po 20 dniach wracam do Kuala Lumpur. Cena: KL - Manila: Total Fare Price : 176.00 MYR Total Fees : 60.50 MYR -------------------------------------------------------------------------------- Total Amount : 236.50 MYR -------------------------------------------------------------------------------- Payment(s) Date Type Amount 08Dec11 Master Card : 59.59 EUR -------------------------------------------------------------------------------- Balance Due : 0.00 MYR Manila - KL: Total Fare Price : 2299.00 PHP Total Fees : 1017.11 PHP -------------------------------------------------------------------------------- Total Amount : 3316.11 PHP -------------------------------------------------------------------------------- Payment(s) Date Type Amount 08Dec11 Master Card : 57.42 EUR -------------------------------------------------------------------------------- Balance Due : 0.00 PHP Dodam od siebie, że często w AirAsia mozna trafić na promocje i loty wewnetrzne w Malezji, przykładowo KL - Sandakan lub Kota Kinabalu (miasta na wyspie Borneo) mozna kupić dosłownie za 1 zł (jeden !!!). Obecnie poszukuję jeszcze dwóch połaczeń w niskiej cenie: 1. Do Rzymu (najtaniej znalazłem: Polskimbusem do Wiednia za 10zł + 204zł lot z Wiednia). 2. Z Cairns lun innego miasta do Port Moresby - najtaniej jak znalazłem to coś około 450zl). I by było jasne jak słoneczko - nie myslę o byciu emigrantem, bez urazy ale to było uszczypliwe... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.