Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Ukraina samochodem |
| autor komentarza: namor39 |
| data dodania: 2012-05-21 14:52:41 |
| treść: Ukraina wydaje sie byc krajem bezpiecznym, po Lwowie i Krymie chodzilismy poznymi wieczorami i w nocy, i nie spotkalismy sie z zadnymi oznakami niebezpieczenstwa. Sa w Lwowie lokale nacjonalistyczne - tylko dla Ukraincow - gdzie mozemy byc niemile widziani... Patroli milicji - tyle samo co w Polsce - w drodze na Krym trzy patrole, powrot - jeden. Nie bylismy zatrzymywani dlatego nie mam w tej dziedzinie doswiadczenia. Raz przypadkowo zjechalem na parking aby przesledzic dalsza droge - podjechaly do mnie dwa radiowozy, w sposob bardzo kulturalny funkcjonariusze doradzili mi jakimi drogami lepiej nie jechac, a jakie sa w dobrym stanie... Bylo to w okolicach Chocimia, a tam oznakowanie drog nie jest na najwyzszym poziomie...hehehe. Pozdrawiam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.