Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tani i długi pobyt na filipinach. |
autor komentarza: mrcanberra |
data dodania: 2012-06-15 12:52:08 |
treść: Ci Polsacy to juz chyba z przeszlo 2 lata tam sa? Co oni tam w ogole robia (zanim wyczytam to z tego bloga), a ciekawosc kaze mi sie zapytac. Zastanawia mnie jeszcze z czego sie tam utrzymuja, pracuja gdzies? Iza to powiedz mi ile juz tam jestes na tych Filipinach i co w ogole robisz? Podrozujesz, ale wspomnialas o koledze to domyslam sie, ze jest Was tam wiecej? Inna sprawa jak jest tam z bezpieczenstwem? Wiem, ze to ciekawy kraj, ale najdalej wysuniety jesli chodzi o Azje, takze czasami czytalem, ze tez troche dziki. Powiedz mi jeszcze ile tak wynosi Cie miesiecznie koszt zycia tam (jako turystka, ktora jesczen nie ma stalego miejsca, ale przemieszcza sie z miejsca na miejsce.) Inna sprawa czy jest mozliwosc, jesli chcialoby sie tam pozostac na dluzej aby gdzies znalezc legalna prace? A i jeszcze jdno bowiem ceny wynajmu widzialem juz rozne, ale chcialbym sie zapytac ile bedzie kosztowalo wynajecie takiego domku w spokojniejszym miejscu, gdzie bedzie woda, lazienka i normalne warunki do zycia na dluzszy czas? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.