Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wyprawa na kilka miesięcy |
autor komentarza: Karol24 |
data dodania: 2012-06-15 15:30:49 |
treść: Wybieram się w sierpniu. Szukam tanich lotów. Sprawdzałem na wszelkie sposoby i znalazłem na 15.08 z Pragi przez Dubaj (prześpię się na lotnisku żeby nie kupować wizy). Wyszło 1290zł +za bagaż. Czy mam już kupować bilety, da się jakoś taniej? Może warto poczekać? Drugie pytanie: Czy warto z Polski rezerwować hostel czy lepiej na miejscu? Słyszałem, że na Thamelu jest hostel za 2$. Prawda? Po paru dniach zamierzam szukać jakiegoś mieszkania do wynajęcia. Czy mogę z tym mieć jakieś problemy czy to drogie? Trzecie pytanie: Może ktoś słyszał o jakieś dobrej szkole językowej dla cudzoziemców w Katmandu? Trochę głupie pytania, ale lecę pierwszy raz (może na stałe), więc jestem pełen obaw. Dziękuję za wszelkie odpowiedzi |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.