Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wietnam - Kambodża - Tajlandia |
autor komentarza: bynio |
data dodania: 2012-06-16 10:15:55 |
treść: Jeżeli planujesz wyjazd w Deltę Mekongu to najlepiej pojechać tam z Sajgonu, a później z Chau Doc Mekongiem do Phnom Pehn. Ja robiłem tą trasę w odwrotną stroną tzn. z PP do Chau Doc. Na przejściu granicznym rozmawiałem z ludźmi jadącymi w przeciwną stronę. Zyskujesz na tym 1 dzień. Nie kupuj imprezy ze speed boatem, slow boat jest później o jakieś 30 minut albo w tym samym czasie (tak było w naszym przypadku), a o połowę tańszy. Przejazd trwa 6-7 godzin. Jeżeli nie planujesz Delty to najlepiej autobusem z Sajgonu do PP, ewentualnie Air Asia. Zbyszek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.