Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: dotyczy Gaji i wszystkiego co Nas otacza |
autor komentarza: trylu57 |
data dodania: 2012-06-25 13:04:56 |
treść: Rzucę taki wątek......trekking po naszym kraju z namiotem.Gdzie możesz rozbić namiot??????........oczywiście tylko w miejscach wyznaczonych,oznakowanych itp.A co zrobić gdy noc cie łapie na szlaku???.Miałem taką przygodę w lubuskiem.Rozbiłem się nad jeziorem bo noc mnie dopadła....no i rano....zbudziło mnie dwóch ładnie ubranych panów.Jeden ze strazy leśnej drugi strażnik wędkarski.Oczywiście dostałem mandat za "dzikie obozowisko".A teraz podobna sytuacja w drodze na Syberię.Jechałem przez Ukrainę.Byłem zmęczony.Zjechałem z drogi i rozbiłem się przy kępie drzew.Za godzinkę zbudzili mnie milicjanci ukraińscy,ale z pytaniem czy wszystko jest ok i czy nic się nie stało,a może potrzebuję pomocy.Na moją odpowiedż ,że wszystko jest w porządku pożyczyli dobrej nocy i odjechali.I gdzie się czuję wolnym człowiekiem......???Popatrzcie też ile dookoła tablic nakazów i zakazów......no cóż......żyjemy w wolnym kraju. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.