Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tanio do Singapuru w styczniu |
autor komentarza: jikol |
data dodania: 2012-08-02 00:24:37 |
treść: Witam, Szukam możliwie taniego lotu do Singapuru z Warszawy pod koniec stycznia '13. Dowiedziałem się, że najlepsze oferty ma Lufthansa (u nich na stronie aktualnie ok. 3600zł). W Skyscannerze znalazłem loty za 2900zł, ale widziałem, też tydzień temu ofertę za 2200zł, jednak po odświeżeniu strony już była cena 700zł wyższa. :/ Może któryś z forumowiczów był tamże i mógłby polecić jakieś lepsze pod kątem ekonomicznym połączenie, ewentualnie tańsze linie lotnicze? Z góry dziękuję za odpowiedzi. :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.