Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: koszmar |
| autor komentarza: matkowka |
| data dodania: 2012-08-23 16:44:32 |
| treść: Zgadzam się z przedmówcami że globtroter jest dla wszystkich typów podróżników i niczego innego w moich postach nie sugerowałam. Z czym się nie zgadzam to jednostronna ocena kraju po której ktoś może wyrobić sobie mylne zdanie na jego temat. Nie zgadzam się również na insynuacje iż reprezentuję biuro podróży czy też jakikolwiek inny biznes turystyczny związany z Bułgarią tylko dlatego że mam odmienne zdanie, gdyż jest to po prostu nieprawda. Nie życzę sobie takich komentarzy od kogoś kto nic o mnie nie wie i mnie nie zna. Ale jeśli komuś brakuje merytorycznych argumentów to widocznie musi używać takich...nieprawdziwych pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.