Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Komary, karaluchy i inne robale w Indiach |
autor komentarza: male_galagoo |
data dodania: 2012-08-27 09:28:27 |
treść: Witam. Wybieram się w dłuższą podróż po Indiach, nie przeszkadza mi brud, smród i ubóstwo, ale niestety mam lekką 'insektofobię', dlatego chciałam zapytać osób, które były w Indiach (zarówno północne jak i południowe) jak jest w Indiach z różnymi robalami? Czy w hotelach (również tych tanich) są moskitiery albo haki żeby zawiesić na suficie własną? Słyszałam, że poza luksusowymi drogimi hotelami karaluchy są stałymi mieszkańcami... Domyślam się, że na południu może być również mnóstwo innego robactwa, o którym nawet mi się nie śniło... 8(. Czy ktoś obeznany może coś na ten temat napisać? Jak chronić się skutecznie przed nalotem komarów, karaluchów i innych robali, zwłaszcza w czasie snu? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.