Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: OIS BRAK ZWROTU ZALICZKI PRZY REZYGNACJI | 
| autor komentarza: LiLi28 | 
| data dodania: 2012-09-04 21:49:16 | 
| treść: szczerze [b]ODRADZAM[/b] jakiekolwiek kontakty z tym biurem ciężko jest się dodzwonić, na odpis na mail raczej nie liczcie tak na prawdę nie zdążyłam nawet wyjechać z tym biurem na wakacjie a może i na szczęście zarezerwowałam rejsy do chorwacji jeszcze w lutym niestety nie miałam pojęcia ze w terminie ktory wybrałam bede musiała sie przeprowadzać wiec zmuszona byłam zrezygnowac z wyjazdu jesli chodzi o rezerwacje wycieczki i opłacenie kontakt szybki i oczywiscie jak najszybciej trzeba opłacic 30% ceny!!!! w ciągu 7 dni [b]NA ZWROT ZALICZKI jak sie okazało NIE MOZNA LICZYC[/b] mimo ze biuro ma ślicznie wysmarowany regulamin i dodatkowo za rezygnacje na 34-28 dni przed wycieczką zabierają 25%zaliczki a między 27 a 14 dni – do 50% póżniej to juz chyba 10% zrezygnowałam z wycieczki na 29 dni przed wyjazdem powinnam otrzymać zwrot zaliczki pomniejszony o 25% [b]DO TEJ PORY juz po ponad miesiącu czekania i MIMO MAILI, TELEFONOW BIURO TYLKO OSZUKUJE I MNIE ZBYWA A ZWROTU PIENIEDZY DALEJ NIE MAM :([/b] ponad tysiąc zł przepadł....a na drodze jakoś ciężko znaleźć takie pieniądze [color=red][b]NIE KORZYSTAJCIE Z TEGO BIURA - ODRADZAM[/b][/color] kazdemu moze zdarzyc sie taka sytuacja ze bedzie musiał zrezygnowac i to jest skandal zebym teraz za 1000zł musiała chodzic na poicje i prokurature [color=red][b]ta firma OSZUKUJE KLIENTÓW[/b][/color] | 
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.