Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tanzania Zanzibar prosze o garsc info. |
autor komentarza: Sam |
data dodania: 2012-09-15 20:29:00 |
treść: Z drugiej strony spotkałem się z ogromną życzliwością i sercem wśród wielu poznanych Tanzańczyków, więc skończę tę wypowiedź banalnym stwierdzeniem, że w Tanzani jak wszędzie nic nie jest czarno-białe i można spotkać bardzo różne sytuacje. Ale "give me my money" słychać tam wszędzie... Przez trzy tygodnie pobytu nie przypominam sobie takiego tekstu. Chyba wazne jest tez jak Cie ludzie odbieraja, czesto widac po turyscie na pierwszy rzut oka czy wyjechal w swoja pierwsza podroz czy jest starym wyjadaczem w podrozowaniu. Ja mam duze doswiadczenie w jezdzeniu i stwierdzam ze w Tanzanii jest pelna kultura, pojedz sobie do Indii to zobaczysz co to znaczy nekanie turystow. Jak doswiadczysz uczucia ze bedziesz sie bal wyjsc z pokoju hotelowego z obawy przed ludzmi, to wspomnisz Tanzanie z lezka w oku. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.