Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Jak podróżować pociągiem po Chinach? Relacja/poradnik |
autor komentarza: mrcanberra |
data dodania: 2012-09-18 22:54:48 |
treść: "Nie chcę jednak za dużo zdradzać, bo i po co. A tak naprawdę co za różnica czy kasę dal mi tata czy sam zarobiłem? w żadnym sensie nie wpływa to na treść ani jakość relacji, tym bardziej, że blog docelowo ma być o tanim podrózowaniu" A no widzisz jest roznica, bowiem wielu ludzi szuka w internecie informacji jak zrealziowac swoje marzenia. Twoj blog teraz wyglada jak pochwalka przed znajomymi w stylu co to nie ja. Dlatego nk miala takie wziecie, ale widzisz nie o to tu chodzi, ludzie szukaja informacji, dlatego wiele osob chcialoby wiedziec skoro piszesz o tanim podrozowaniu "dalekie wyprawy pomimo, ze sa osiagalne nie sa takie tanie jak sie wydaje" moglbys napisac jak to robic aby bylo tanio. To ze opisujesz jak sobie tam podrozujesz to jedna strona infomacji, napisz jak tam tanio, jakim sposobem dotrzec, etc. bo w tym jest najwiekszy problem. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.