Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tanzania Zanzibar prosze o garsc info. |
autor komentarza: Promyczek |
data dodania: 2012-09-26 11:25:26 |
treść: Jestem mała blondynka a przejechalam Kenia - Tanzania - Zanzibar z plecakiem i wciaz zyje jak widac:) Z niebezpieczenstwem to jest tak ze jak nie szukasz guza to raczej nie powinno sie nic stac, kto byl na dw centralnym i sobie poradzil nie powinien miec problemow i tam:) Po zmroku zdarzalo mi sie przemieszczac, ale owszem bylam ostrozna. Zdarzali sie nachalni sprzedawcy, taksowkarze, ale grzeczna i stanowcza odpowiedz na NIE dawala mi swiety spokoj. Budzet to zalezy co kto lubi i chce. Piwko tylko co w Polsce mniej wiecej, jedzonko pycha jak dla mnie i tanie, gesthouse trafialy mi sie przerozne. Od takich mega wypasionych za 17 usd w pokoju dwuosobowym do takich troche bardziej lipnych. Polecam lonely Planet tak naprawde maja rozsadne wskazowki co jak gdzie kiedy i za ile. Podriozowlama wiele a to jedna z najfajniejszych wycieczek jakie odbylam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.