Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Langkawi - nocleg i nie tylko ?? |
autor komentarza: fruchu |
data dodania: 2012-10-01 13:04:21 |
treść: Bylem na Langkawi 1,5 roku temu, wiec ceny mogly sie troche zmienic 1. Niestety wiekszosc wolnych pokoi byla dosc droga - ok 140-150RM za noc, ale w koncu udalo nam sie znalezc jeden w Delta Motel za ok 50RM/pokoj (Pokoj rodzinny, 2 podwojne lozka, lazienka, wiatrak). Pokoje przy plazy, w miare czysto, ok 200-300m of oceanarium (Underwater World) i sklepow DF bo wszystko jest w jednym kompleksie. 2 - Nie wiem gdzie jeszcze tam sa jakies sklepy bo wszystko co potrzebowalismy dostalismy w DF. Cen nie pamietam w tej chwili, ale bylo baaardzo tanio w porownaniu do reszty Malezji. Np za lokalne fajki placilismy ok 1,25RM 3 - Nie wiem czy tam sa jakies autobusy, ja zadnego nie widzialem. Taksowki sie bierze z lotniska i oplata jest za nie je stala (kupuje sie bilecik w kasie i z nim idzie do taxi) 4 - z tego co widze to Telaga Terminal to nie to samo, Telaga jest po zachodniej stronie Langkawi, Kuah Jett na pd-wsch (poszukaj mapke, z tego co widze to z Cenang nie bedzie tak daleko do terminalu). Sprawdz PW to jeszcze cos Ci tam dopisze. Pozdrawiam ;-) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.