Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: [GlobAdmin] Ważne Zmiany w Galerii zdjęć !! |
autor komentarza: fotodrab |
data dodania: 2012-10-03 09:25:02 |
treść: Adminie - jedno bardzo wazne pytanie....jaka jest waga zdjecia, ktorej automat nie rusza? Chodzi mi o to, ze ja sam chce robic kompresje, a nie pozwalac na to funkcji automatycznej, ktora w waszym wypadku po prostu jest dożynarką zdjec. Wielkosc w pikselach jest niczym, jesli strata jakosci bedzie ta sama. ponad to jest tez jeden problem. Dopuszczacie rozne formaty zdjec, a to niezbyt dobrze, gdyz foty sa wtedy nieporownywalne. Problem w tym, ze 1024 pix po dluzszym boku nadaje sie juz do malego wydruku, a to znaczy zarowno ja, jak i przypuszczam paru innych takiej wielkosci z pewnoscia nie opublikuje z obawy, ze moga byc one wykorzystane w sposob nie do konca zgodny z naszymi intencjami. Pisalem juz Wam kiedys, ze na przyklad 800 pix po dluzszym boku musi dopuscic minimalna wage 350KB, gdyz inaczej foty z duza iloscia szczegolow beda przedstawione miekko, jak lany budyn. Pozdrawiam! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.