Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: FILIPINY 2012 ŚWIĘTA I NOWY ROK Z DZIEĆMI |
autor komentarza: kasiaijulka |
data dodania: 2012-10-10 17:30:22 |
treść: Wydaje mi się, że nie powinno być problemu. Tz nie wiem właściwie, gdzie celujecie? i jaki macie budżet. Jeśli ceny nie są wygórowane na necie wygodnie będzie mieć wszystko zarezerwowane a nie łazić z dzieciakami i szukać czegoś na miejscu. Ale trzeba też wziąć pod uwagę, że w tedy musicie się trzymać planu (jeśli macie zamiar zobaczyć kilka wysp), Ja bym zarezerwowała pierwszy postój, a potem rezerwacje robiła na bieżąco jak już. Osobiście podrozowałyśmy bez żadnych rezerwacji, ale jednak z dzieciakami nie chciałoby mi się chodzić i targować. Pozdrowionka Kaśka |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.