Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: 06.2007 maroko samochodem byłem z rodzina polecam |
autor komentarza: colcolcol |
data dodania: 2007-06-24 13:39:49 |
treść: Audi A4 tdi wyszło 5.5 litra na sto paliwo tankowałem w Ceucie (dwa razy - 0.78 euro) i w Andorze 0.85 euro w Maroko kosztuje około 7,8 dirhama do 10.5. w zależnosci od stacji i sugerowanej:) jakości - na tanszym tez mi jezdził w niemczech nie tankowałem ani razu w sumie 10 tyś km. Dzieci 17 i 18 lat campingi, swoje jedzenie oprócz chleba mleka ciasteczek i takich tam ... herbata mietowa od 0 do (30zł !!) za 4 szklanki to 30 zł zapłaciłem w lokalu ( mini burdelik jak sie pózniej okazało :) ). Ceny jak w Polsce mniej wiecej ale pomarancze najlepsze jakie w życiu jadłem. Najwiekszym skarbem Maroko sa ludzie bardzo otwarci uśmięchnieci raczej nie namolni nie było prób właman do auta czy tez kradzieży. Amoje dziewczynki w 7-mym niebie na plazy dwie białe i 500 marokanskich przystojniaków skonczyło sie oswiadczynami |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.