Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: ZWIAZEK ... KOBIETA POLKA MEZCZYZNA HINDUS !!!
autor komentarza: elcia89
data dodania: 2012-11-12 00:59:01
treść:
Ja również jestem w takiej sytuacji,poznałam prawie 3 lata temu dwóch chłopaków z Indii, ich religia to Sikh. Bardzo ich lubie i szanuje ich religie, mają "twarde" zasady i tego się trzymają. Jeden z nich 2 lata temu ożenił się z Polką i żyją w zgodzie lecz mają swoje "tradycje" jako polka i jako indianin. Mają dziecko i mieszkają w Polsce i bardzo dobrze im się układa.Ja od 3 miesięcy obecnie jestem z tym drugim. Jest bardzo miły i sympatyczny również on bardzo chce mieć papiery i żone by go nie "wysłali" z powrotem do Indii. Jest normalnym mężczyzną z zasadami i tradycjami ze swojego państwa. Lubi imprezować i robić to co chce, czasem mnie to wkurza i mu mówie prosto gdy rozmawiamy np. na skype. Wtedy on patrzy na mnie i przeprasza. Bo ja w sumie też bardzo uparta jestem i wymagająca, w sumie jestem matką 2 synków, lecz nie z nim, z polakiem. I myślę że takie związki nie są aż tak złe.. Zależy to też właśnie od faceta jak bardzo się stara by mieć wszystko poukładane. Cały czas mi mówi miłe słowa, zauroczyłam się nim i wiem że z czasem będziemy szczęśliwi. Trzeba powoli wszystko załatwiać różne dokumenty i w ogóle, mamy w planach sie pobrać w jego państwie w Indii. Mamy plany na przyszłość. Wiem że to brzmi "dziwnie" że z nim jestem tylko 3 mies, ale jednak jestem optymistką i wierze że sie wszystko ułoży. Trzeba poznać dobrze mężczyznę takiego by się z nim związać, poznać jego religię, itp. Po prostu odważnie i stanowczo patrzeć w teraźniejszość i przyszłość. Nie dać się poniżać jako polka. Każdy ma prawo do szczerości i szczęścia.... Ja jestem szczęśliwa.... :)
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl