Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Indie Nepal przejscia graniczne |
autor komentarza: [konto usuniete] |
data dodania: 2012-11-15 10:49:57 |
treść: Najbliżej Delhi masz przejście w Mahendranagar. Osobiście nie przekraczałem tamtędy, ale słyszałem, że żadnych problemów nie ma. Łatwy dojazd autobusem (lub czymkolwiek innym, jak to w Indiach...). Przekraczałem natomiast granicę w Dhangadhi. Spędziłem na niej dwa dni, ale to wszystko tylko z mojej winy... Sam, bez przewodnika zwiedzałem sobie P.N. Dudhwa (wspaniały, choć wiele nie udało mi się zobaczyć). Wszystko jednak dobrze siękończyło i pojechałem sobie dalej. Gdyby nie ta "samowolka", to również na granicy żadnych problemów nie przewiduję... Ladakh polecam KONIECZNIE !!! Pozdro :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.