Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Magiczny klawisz POLECAM.
autor komentarza: piotrwaz
data dodania: 2012-12-10 09:02:25
treść:
Witam .
Miniony weekend przyniósł nam prawie 3 wojnę światową niekończące sie dyskusje , które obejmowały teorie estetyki starożytnej Grecji jak i podłączanie złych userów do tasera. Było wiele złych emocji , inwektyw i wzajemnego obrażania . A wszystko poszło o? klawisz!!!!
mam wrażenie ,że w momencie kiedy zmieniły się warunki oceniania i powstał klawisz to idea była taka ,że jest to narzędzie ,które daje nam możliwośc POLECENIA jakiegoś zdjęcia niekoniecznie za techniczną doskonałość.(od tego mamy ocene techniczną ,którą musimy uzasadnić ).Polecamy za różne rzeczy oczywiście za jakość techniczną też ale również za miejsce , wspomnienia czasami widać ,że również za przepisy kulinarne (przy grzybach).Kiedyś poleciłem fotke sprzed dworca białoruskiego w Moskwie ,która co prawda była bardzo słaba ale pod tym dworcem randkowałem i mam bardzo iłe wspomnienia .. Ja swoich zdjęć nie publikuje na portalach stricte fotograficznych bo wiem ,że sie nie obronią -publikuje tutaj bo tu jest miejsce dla amatorów ,którzy gdzieś byli coś widzieli i coś chcą pokazać a ,że czasami niedoskonale no cóż trudno. Wracając do grzybów ,detali architektonicznych ,kwiatków,ważek , motyli , widoczków z muzeów czy ptaszków według mnie termit z Australii . kot z Turcji czy ptaszek z afryki jest tak samo podróżniczy . I bedę je polecać oczywiście wtedy kiedy bedą mi się podobać. Mistrzowie fotografii (MF) możecie sie na to oburzać szukać TWA i innych spisków ale dopóki to nie jest Wasz portal to nie Wy decydujecie kto i co publikuje i poleca .Oczywiście publikujcie swoje fotki z którymi bedziecie tutaj błyszczeć a czy będą polecane to zależy od tego czy będą się podobać userom czy tylko Wam.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl