Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Szukam kompanów do podróży po świecie ! |
autor komentarza: mateusz_foto-video_travel |
data dodania: 2012-12-14 19:50:57 |
treść: Witam ! Szukam kompanów do podróży po świecie. Ja jestem z Katowic, mam 23 lata, mi także marzy się daleka wyprawa, szukam ludzi z podobnymi zainteresowaniami, podczas podróży preferowałbym system zwiedzania raczej bardzo lajtowy nie jakiś mega trekking po górach, ale też nie wygrzewanie się na plaży, na co dzień pracuję w branży foto-video, więc podczas wyjazdu chciałbym mieć swobodę fotografowania czyli np. jeśli zobaczymy coś fajnego to się zatrzymujemy na jakiś czas i coś tam filmujemy robimy jakieś fotki itd. bez pośpiechu. Jeśli chodzi o kierunek wyprawy, to kręci mnie ameryka pd, ameryka pł wsumie też :), kraje arabskie, azja, australia... generalnie cały świat mnie kręci :) jeśli chodzi o doświadczenie w podróżowaniu to do tej pory podróżowałem jedynie z biurami podróży... ale przyszedł czas , że chcę to zmienić i chcę zacząć naprawdę "zwiedzać świat" a nie popijać drinki w przyhotelowym basenie w opcji all incl. znam j. angielski, budżet: nie chce bujać się w 5* hotelach, ale też nie chcę spać pod mostem :) Jakbyś był zainteresowany to daj znać :) Pozdro ! Mateusz |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.