Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: ZWIAZEK ... KOBIETA POLKA MEZCZYZNA HINDUS !!! |
autor komentarza: white100k |
data dodania: 2012-12-27 13:41:49 |
treść: Opowiem wam swoje historie w troche dluzszym skrocie bo trwa ona 3 lata. Mieszkam w angli i poznalam chlopaka 7 lat starszego ode mnie. (muzlumana z egiptu) bylam z nim dwa lata. On mieszkal w londynie a ja 60 mil dalej. Po 2 tygodniach znajomosci zabral mnie do siebie do londynu i tam z nim zamieszkalam. Przez 6 miesiecy bylo wporzadku (on mial angielski paszport) powiedzial mi ze nie moze uprawiac ze mna sexu bez slubu. Wiec wzielam z nim muzlumanski slub (oczywiscie nie podpisalam papierka ktory jest wazny w angli) po roku podwinela nam sie noga finansowo i musielismy sie wyprowadzic do kent i tam zacza sie horror. Nocami siedzial na facebooku i pisal z kims, po klutni wychodzil z domu i gina na pare dni, siedzial w domu i nie pracowal za moja wyplatke utrzymywalam wszystko. Pracowalam duzo i nie mialam sily zajmowac sie domem i on tez to mial gdzies. Caly czas krzyczal ze nie mam dla niego czasu ale bycie menagerem sklepu i kura domowa nie szlo w parze pracowalam po 80 godzin tygodniowo. W koncu przyszlo mi na mysl aby go sprawdzic. Okazalo sie ze od poczatku naszego zwiazku zdradzal mnie z kazda baba z ktora mogl. A ja slepa taka bylam. Klutnie przeistocsyly sie w rekoczyny zacza mnie bic tak ze sasiedzi wzywali na niego policje. Az w koncu zly sen sie skonczyl!! Rozstalismy sie!! ;););););););););) Miesiac pozniej poznalam chlopaka z indi wyznania sikh. MialO to wszytko byc przelotne ale jednak tak sie nie stalo :) zaszlam w ciaze. Chcialam ja usunac poniewaz uwazalam ze jestem za mloda na dzidzie przy czym bardzo moj partner sie zdolowal. Plakal blagal zachowywal sie jak opetany. Wiem ze bardzo mnie kocha :) w koncu bylam jego pierwsza :) wkoncu doszlam do wniosku ze zostawie ciaze :) no i tak wzielismy slub. Moja rodzina jest bardzo rasistowska ale wkoncu znalezli cieplo rodzinne i przyjeli mojego meza i bardzo go lubia. Maz nie ma zastrzezen do dziecka abym ochrzcila w cerkwii pracuje bardzo ciezko na nas bardzo duzo godzin. Kochamy sie i jest pieknie. Jest tylko zazdrosny o bylego bo tamten arab nie daje mi spokoju... :( caly czas pisze i wyzywa. wie ze jestem w ciazy i jestem z kims innym wiec robi wszystko aby zrobic problem. Stresuje mnie i meza juz mamy go dosc. Smiejemy sie z tego bo to robi sie zabawne. Co moge jeszcze dodac to ze ten arab namawial mnie na zmiane wiary. Ale sie nie dalam. Moim zdaniem jesli ktos cie kocha to nie bedzie cie zmuszac na nic. Powodzenia jesli ktos chce znac detale e-mail do mnie bedzie mile widziany s_wojda@yahoo.com |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.