Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tydzień w Rumunii co polecacie? |
autor komentarza: rll89 |
data dodania: 2012-12-30 18:42:40 |
treść: Mój pobyt w Rumunii koncentrował się na wędrówce po Fogaraszach, ale w kilku miejscach byłem przy okazji, niestety tylko w Transylwanii... Spokojnie mogę polecić takie miasta jak Braszów i Sibiu, Niezwykle klimatyczne miejsca położone u podnóża Karpat. Gdybyś jechała przez Budapeszt to mógłbym Ci polecić Cluj-Napoca, piękne miasto z dobrze rozwiniętym zapleczem usługowym. Rumunia to naprawdę bardzo bezpieczny kraj, podróżowaliśmy najtańszymi pociągami i stopem (i oczywiście piechotą) i nie spotkały nas żadne problemy. Gdybyś chciała jakieś kontakty do któregoś z tych miast to pisz na prv, Mieszkaliśmy w bardzo fajnych i stosunkowo tanich hostelach, spokojnie mogę je polecić:) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.