Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: [GlobAdmin] nowy KONKURS FOTO!!! |
autor komentarza: GlobAdmin |
data dodania: 2013-01-06 19:06:52 |
treść: Witajcie zapraszamy do udziału w nowym konkursie FOTO! KONKURS FOTO "Góry- moja miłość" trwa od dzisiaj 6.01.2012 do 6.02.2012. Jest wśród nas wielu globtroterów i globtroterek, którzy na pewno podpiszą się pod słowami Góry- moja miłość! Czekamy więc na Wasze zdjęcia z górskich wędrówek, ze szlaków i schronisk. Przedstawcie nam swoje cele wypraw- szczyty na widok których mocniej bije Wam serce! Pokażmy światu za co kochamy góry :-) Nagrody dla autorów najlepszych zdjęć: 1."Fotograf w podróży" Piotr Trybalski (Bezdroża, Helion) 2."Krajobrazy. Kreatywna fotografia" Harold Davis (Helion) 3."Fotografia daleko od domu" Artur Chmielewski (Helion) 4."Twórcze ujęcie natury i krajobrazu. Obud w sobie fotograficzny zmysł" Brenda Tharp (Helion) 5."Fotografia górska i wspinaczkowa" Alexander Buisse (Bezdroża, Helion) Konkurs Góry- moja miłość to kolejna szansa na zebranie w jednym miejscu najpiękniejszych zdjęć z górskich wędrówek. Do dzieła Globtroterzy! pozdrawiam GlobAdmin Szczegóły konkursu: http://www.globtroter.pl/stopka/konkurs_gory.phtml |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.