Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: informacje |
autor komentarza: Wiesław |
data dodania: 2013-01-13 18:45:16 |
treść: witaj nie korzystałem z wynajętego samochodu (takie mam zasady) ale z obserwacji wynika że szanse na dołączenie do kogoś są raczej mizerne zwróć uwagę na czasy przejazdów autobusów, do JINKA to dwa dni z noclegiem w ARBA MINCH, powrót to samo więc już masz cztery dni w autobusach. (samoloty do JINKA już nie latają). Z JINKA do KEY AFAR to tylko 45km więc jeden dzień na czwartkowy targ wystarczy (bus 50Br), do TURMI jest trochę dalej ale z JINKA też da się "obrócić" w jeden dzień. Do OMORATE (najbardziej naturalne miejsce w którym byłem) autobus jedzie dwa razy w tygodniu więc trzeba uwzględnić powrót okazją (nie jest to trudne). Słyszałem że OMORATE to najbardziej przygnębiające miejsce w całej dolinie OMO ale mi się najbardziej podobało z uwagi na wspaniałych niezmanierowanych turystami (bardzo niewielu) mieszkańców. takie mam odczucia po pobycie w OMO pozdrawiam = |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.