Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tajlandia + Kambodża 13.02-13.03 |
autor komentarza: izaschiza |
data dodania: 2013-01-14 16:03:49 |
treść: similiany bardzo drogie z tego co słyszałam, ale nie byłam osobiście. ja lubię też koh chang, ten po drodze do kambki. koh chang nie jest może super piękna, ale lonely beach ma fajny klimat. jazda na motorku po wijącej się spiralnie drodze wokół wyspy daje dużo frajdy. przepiękna jest koh kood, ale niestety droga. koh phangan jest ok, ale tylko wtedy jeśli nie zostajesz na hat rin, które jest skażone syfem komercyjno-imprezowym. lepiej mieszkać sobie np. w płn. części wyspy a hat rin odwiedzać motorkiem wtedy, gdy masz na to ochotę. na koh phangan, w miasteczku portowym jest mój ulubiony targ z przepysznym tanim jedzeniem. Jeśli chodzi o plan to odpuściłabym chiang rai, a w shianok polecam oddaloną kilka km od miasteczka otres beach, bo samo shianok jest straszne i za bardzo tam nie odpoczniesz. z kambodżańskich wysp polecam rabbit island (płynie się statkiem z kep). z tego co wiem to nie ma opcji popłynięcia z kamby na tajskie wyspy. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.