Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: ATAK |
autor komentarza: Amaranta |
data dodania: 2013-01-22 19:44:30 |
treść: Z braku czasu bardzo rzadko się tu odzywam. Często zaglądam, przeglądam zdjęcia i ogłoszenia szukając inspiracji do podróży i fotografii. Zgadzam się z Bo1, że artyści tutaj są potrzebni a tym bardziej artyści-podróżnicy. Podobnie jak Bo1 uważam, że rzeczowa krytyka rozwija. Ja osobiście jestem wdzięczna Fotodrabowi, że mu się chce zerknąć na moje zdjęcia i jeszcze napisać swoje uwagi i spostrzeżenia. Każdy na swoje dzieła patrzy w sposób bardzo pobłażliwy, jest z nimi związany emocjonalnie i bardziej je postrzega oczami wyobraźni niż jakie są w rzeczywistości. Jest to spowodowane tym, że pamiętamy moment robienia zdjęcia, atmosferę, to co wtedy czuliśmy. Wystawiając swoje zdjęcie pokazujemy je tym, których tam nie było i którzy nie czują tego co my wtedy. Dobrze jest gdy ktoś, kto się na tym zna wyrazi swoją opinię bezstronnie, odważnie i rzeczowo. Wydaję mi się, że każdy kto wystawia gdzieś swoje zdjęcia jest pasjonatem fotografii a jeśli tak to powinien dążyć do tego, żeby doskonalić swój warsztat a nie „spocząć na laurach”. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.