Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: ATAK |
autor komentarza: Bo1 |
data dodania: 2013-01-22 22:01:45 |
treść: do Marka - odnoszę... i od 5 lat (częściej, bądź rzadziej apeluję do sumienia, by nie zadręczać "ilosciami". Każdy z nas ma tysiące zdjęć, a G. to nie zapasowy dysk, by przewalać wszystkie zdjęcia z kart jak leci... Adminka nie przyleci, bo nie żremy się między soba tylko rozmawiamy o funkcjonowaniu portalu czyli na temat...może niekoniecznie ten na samej górze...ale powiązany :). Toż jak najbardziej o to mi chodzi... Zaczynając, mało kto ma pojecie, ale ma tu szansę czegoś się dowiedzieć...szczególnie jak jest dłużej i słucha uważnie...i nie ma co się obrażać, tylko trzeba zastanowić się co zrobić, by było lepiej... Jak tu przyszłam nie miałam nawet pojecia co to kadrowanie, a zdjęcia robiłam w trybie automatycznym. Innym tez polecam zamiast fochów...posłuchać ludzi bardziej doświadczonych. Dlatego podaję nazwy programów prostych i darmowych takich jak Picasa, Photoskype, Photostone. I proszę odrobinę zastanówcie się wrzucając...odrobinę :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.