Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: ATAK |
autor komentarza: kaczma |
data dodania: 2013-01-23 00:34:49 |
treść: Miałem rację , więcej tutaj artystów niż turystów , przykłady powyżej. Ja głównie jestem tutaj ponieważ interesują mnie przede wszystkim ciekawe miejsca. Gdy planuję wyjazd , zbieram jak najwięcej informacji o danym miejscu , włączając zdjęcia , ale nie oczywiście te które są przesycone sztuką. Dla turysty takie zdjęcia są dobre na ścianę . Dlatego najczęściej używam Panoramio i Google Maps. A ponieważ interesuję się miejscami i turystyką , polecam tylko takie zdjęcia z drobnymi wyjątkami. To również nie ma nic wspólnego z pokazywaniem nudnych i wielu zdjęć z tego samego miejsca. Nie wszyscy również mają taką samą wiedzę , sprzęt , gust i doświadczenie. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.