Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Krym - wakacje 2013 |
| autor komentarza: stefcia |
| data dodania: 2013-02-02 13:37:25 |
| treść: Ja w 2011 wybralam sie na miesięczną wyprawę na krym i tak mi sie spodobało, że w 2012 też cały miesiąc tam spędziłam. Ogólnie Krym zwiedziliśmy caly od półwyspu tarchankut aż po kercz . Piękne plaże są w Oljeniwce wielkim plusem jest to, że jest tam mało turystów. W sudaku odkryliśmy fajną pół-dziką plaże o której wie niewiele osób bardziej Ci miejscowi i stali turyści. Bachczysaraj jest fajnym miastem gdzie warto zobaczyć m.in. Czufut Kale a z niego dobry dojazd jest do Wielkiego Kaniony gdzie warto jest wybrać się wgłąb za tzw wannę młodości albo do Mangup Kale. Ałuszta jest dobrym miejscem gdzie można sie zatrzymać na dlużej jest z niej dogodny dojazd trolejbusem do Jałty oraz Symferopolu, można zrobić wyprawę na Aj Petri, do Demerdżi czyli doliny duchów. My mamy spisane wszystkie potrzebne informacje czyli co gdzie czym i za ile a także mamy kilka namiarow na noclegi. Jak coś to mogę podzielić się bardziej szczegółowymi informacjami :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.