Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Bilet do M.Pichu |
autor komentarza: Palawan |
data dodania: 2013-02-11 00:28:00 |
treść: Beata & Tomek Globetrotting Witam. Korzystałem z informacji zawartych w relacjach przy org. podrózy po Indiach . Dziekuje Były bardzo pomocne. Prosze jeszcze raz wytłumaczyć jak z tymi biletami do MP. ja dochodzę do pkt 2 tj wypełniam dane i dalej NIC . czy ten nr referencyjny to ten Availalibity/Dostępność?/ bo zaden inny nr mi sie nie pokazuje. 2/ Te 6 godzin mam na zakup biletu od??/kiedy . Na lotnisku w Limie mamy 6 godzin czekania na lot do Arequipy. czy jest na lotnisku jakaś rządowa agencja turystyczna jak np w indiach i tam mozna zarezerwować te bilety? 3/ bedziemy w Limie, Arequipie,Cusco,Ollantaytambo,Paracas . Czy macie jakies fajne i tanie hoteliki w tych miejscowościach? bede wdzieczny za info. Z góry dziekuje Ryszard. rycho6045@tlen.pl |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.