Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Zwiazek ... kobieta Polka Mezczyzna Hindus !!! |
autor komentarza: iwona88 |
data dodania: 2013-02-13 01:08:57 |
treść: Drogie koleżanki ja jestem w zwiazku z hindusem od 5 lat. Nie zawsze jest kolorowo, bywa ze się kłócimy. Jednak mój mąż jest dobrym człowiekiem, zawsze mogę na niego polegac, czy to w zdrowiu czy w chorobie (o czym przekonałam się ostatnio). Jestem szczęśliwa, że to akurat na niego trafiłam. Moje znajome nie miały już takiego szczęscia. Dwie zostały brutalnie porzucone przez hindusów. Wykorzystali ich tylko po to aby zdobyc dokument, a po wszystkim porzucili je. Inne także nie mają najlepiej, bo wiem, że ich partnerzy dopuszczają się zdrad. Hindusi to psy na baby. Jak znajdą ładniejszą to zostawia was. WAZNA jest także kwestia dziewictwa u dziewczyny. Owszem hindus może poślubic laske, która puszczała się z wieloma, ale tylko dla papierów. Jeśli dziewczyna nie jest dziewicą, on nie będzie jej szanował(wiem to od mojego męża). Oni uważają takie dziewczyny za dziwki (ich rodzia także). Co do rodziny, mamusia jest najważniejsza, na pierwszym miejscu. Z każdym problemem dzwonia do niej i pytają sie o radę. Zawsze bedziecie na drugim miejscu po matce (wiem co mówię, byłam w Indiach dwa razy). Kochane moje zastanówcie się najpierw dobrze co robicie, bo to nie są żarty.Nie uważajcie, że złapałyście Pana Boga za nogi, bo tak nie jest. Zycie z nimi nie jest najłatwiejsze. To, że teraz mówią wam czułe słówka i namawiają na szybki ślub po 2 miesiącach znajomości, to nie znaczy, że was kochają. IM ZALEŻY PRZEWAŻNIE NA PAPIERACH. Po ślubie wszystko sie skończy. Ty bedziesz siedziała w domu a on poleci na dyskotekę zaliczac panienki. Taka jest prawda. Nie ma co sie oszukiwac. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.