Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Indonezja 14 - 27 MAJ 2013 |
autor komentarza: jamaj |
data dodania: 2013-02-26 14:49:12 |
treść: Witam my wybieramy się 06.05 tak że będziemy w tym samym czasie i podobnie jak ty chcemy zacząć od gilli jeszcze nie zdecydowaliśmy od której. W Jakarcie będziemy 07 i lecimy na bali tam nocka lub 2 i dalej na Gili z tego co wyczytałem to raczej nie ma problemu z bezpośrednim połączeniem z bali na gili tak zwanymi speed boot jednak cena jest zawrotna tańszą opcją jest prom publiczny ale to jak ktoś już pisał zajmuję kilka godzin,my wybraliśmy tańszą opcję ze względu na czas bo mamy całe 6 tygodni do wykorzystania. Po paru dniach na gili bo na początku przewidujemy odpoczynek ,wracamy na Lombok na parę dni potem Flores i Komodo i dopiero w drodze powrotnej Togian powrót na Bali i dalej lądem Jawa do Jakarty.Ale nie o tym miałem pisać , polecam http://www.geoblog.pl tam znajdziesz naprawdę wiele info na ten temat ceny,połączenia itp. Moim zdaniem powinnaś lecieć na lombok i tam transport do portu i łódeczką na gili w ten sposób zaoszczędzisz czas choć pewnie też cały dzień zleci,przemyśl też opcję Jakarta-Bali i speed boot na gili bo i tak pewnie w końcu wylądujesz na Bali.Mam nadzieję że coś pomogłem i nie wprowadziłem tylko większego zamieszania swoją drogą to fajnie było by się spotkać przy piwku skoro będziemy w tym samym czasie na Gili pozdrawiam Ania i Marcin |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.