Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: szczepienia ..malaria.. wasze doświadczenia |
autor komentarza: mroofka |
data dodania: 2013-02-26 20:30:18 |
treść: hej, chcę dorzucić mój głos do dyskusji związanej z malarią, z własnego doświadczenia. W styczniu byłam w Ugandzie. 10 dni po powrocie do Polski wylądowała z bardzo silnym atakiem malarii w szpitalu. Miałam ogromne szczęście, że znalazłam się pod opieką lekarzy, którzy od razu zdiagnozowali malarię i natychmiast zaczęli mnie leczyć (chinina + doxycylina + malarone). Dotychczas byłam 4 razy w regionach malarycznych i wszystko było w porządku. Do czasu... w tym roku nie. Atak był bardzo silny, leczenie - też nie polecam:(:) - stąd... przy następnym wyjeździe postaram się zadbać o siebie, zrobić przynajmniej to co mogę - więc pewnie malarone, albo jakiś inny, nowy specyfik, który pokaże się na rynku. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.