Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Byłem w Indiach-szczerze odradzam |
autor komentarza: bynio |
data dodania: 2013-03-07 19:37:36 |
treść: Przepraszam Sobi, nie obraź się, ale Twój wpis przypomniał mi takie powiedzenia. Jedno z branży teatralnej: " To bardzo dobry aktor, tylko zawsze źle obsadzony". Drugie z branży sportowej: " To świetny trener, tylko nie ma wyników". Podobnie jest z Indiami. Takie mam przemyślenia po Twoim wpisie. A tak na poważnie, większość tych co pisała negatywnie (włącznie ze mną) nie jeździ w ciemno, planuje swoje wyjazdy i wie co chce zobaczyć. Dlatego nie porównywałem Indii do Europy Zachodniej tylko do Nepalu, Birmy lub Indonezji. Wg mnie Hindusom bardzo daleko do mieszkańców tych krajów w kwestiach kultury osobistej, wychowania i uczciwości. Właśnie zachwyceni Indiami głównie byli ludzie, którzy pierwszy raz pojechali do Azji i były to akurat Indie. Im to nie przeszkadzało, dla nich to była egzotyka (nie wiem co obmacywanie kobiet ma wspólnego z egzotyką, ale widocznie nie znam się, nie jestem kobietą, podobnie nagabywanie i oszustwo). Musisz po prostu dokładniej przeczytać i przeanalizować wątek. Pozdrawiam Zbyszek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.