Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: MAJ W INDIACH, INDIE W MAJU |
autor komentarza: jamaj |
data dodania: 2013-03-30 12:12:02 |
treść: jak Goa to Palolem Beach polecam Big Fish byłem trzy razy dobre ceny rewelacyjne jedzonko, co do wodospadów to na Palolem znajdziesz setki taksiarzy którzy cię tam zawiozą polecam bo warto zobaczyć i wykąpać się z wielkimi rybami w chłodniejszej wodzie + kilkadziesiąt małp a orzeszki kupcie wcześniej bo na miejscu trzy razy tyle kasują normalnie odbywa się to w ten sposób że jedziesz na wodospady potem słonie (jazda lub mycie słonia) i na koniec farma przypraw cena za taxi to jakieś 2000 rupi oczywiście można stargować potem jakieś 600-700 za jeepa na wodospady słonie w podobnych cenach jednak jak dla mnie to warto zobaczyć tylko wodospady choć w maju jest duże prawdopodobieństwo że na wodospadach będzie znikoma ilość wody ps. mogę podesłać namiary lub nr telefonu co do rezerwacji chatki na palolem choć nie gwarantuję że będą jeszcze istnieć maj to totalna końcówka sezonu a wszystkie chatki na palolem są rozbierane i składane na nowo na początku sezonu |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.