Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Malaria-historia choroby |
| autor komentarza: viola_fifi |
| data dodania: 2013-04-22 11:45:28 |
| treść: akras nic nie reklamuje, pisze o tym co mi pomogło... kurcze jak mam się wypowiadać o stosowaniu doksycykliny skoro jej nie stosowałam!!! sobi... szkoda słów i czasu na komentowanie Twojej wypowiedzi... do reszty czytelników: Malarone jest na recepte więc automatycznie zetkniecie się z lekarzem, który przeprowadzi z Wami wywiad i zapisze ten lek jako osłonę lub zaleci co innego. Nie twierdze, że lek jest absolutnie dla wszystkich-nawet aspiryny nie wszyscy mogą stosować, a co mowa o Malarone-dlatego przepisuje go lekarz na recepte który stwierdzi czy nie macie przeciwskazań do stosowania tego leku!!!!(chyba tylko sobi tego nie rozumie) twierdzę jednak, że trzeba o siebie dbać i w miarę możliwości zabezpieczać się przed malarią(jedną z tych metod jest łykanie malarone, inną łykanie doksycykliny, jeszcze inną stosowanie preparatów p/komarom, czy homeopatia-każdy wybiera co uważa za stosowne i zgodne z zaleceniami lekarza-bo część tych preparatów jest na recepte!!) Co do opisu moich objawów-chcę żebyście wiedzieli że malaria nie zawsze przebiega spektakularnie i trzeba się z tym liczyć i jeśli niepokoją was jakieś objawy po powrocie z tropików to szukajcie specjalisty, który to ogarnie a nie odeśle was z kwitkiem... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.