Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Weekend majowy w Zakopcu |
autor komentarza: mrcanberra |
data dodania: 2013-05-01 16:07:05 |
treść: Jaka jest teraz pogoda w Zakopanem? Odpowiednia czy nadal może jeszcze chłodno? Wie ktoś coś lepiej? Inna sprawa adąc na weekend majowy bez rezerwacji znajdzie się jakieś noclegi w okolicach dworca PKP, Krupówek? Ewentualnie trochę dalej? O wolnych pokojach w domkach itd. wywieszają ludzie informacje na płotach? Bo wysłałem kilka zapytań na e-mail i albo zajęte albo na razie nic mi nie odpowiedzieli, więc w ostateczności zastanawiam się czy nie jechać na tzw. pałę i tam szukać na miejscu ;-) Ewentualnie może ktoś poda ciekawe namiary na fajne kwatery, których nie ma w necie, a gdzie się coś na pewno znajdzie. Dodam, ze latem w czasie festiwalu Sunrise w Kołobrzegu straszyli mnie, że nie będzie noclegów a bez problemu i to nawet w przystępnej cenie się znalazło pokoje wiec myślę, że i tutaj nie braknie. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.