Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: UWAŻAJCIE NA ITAKĘ!!! |
| autor komentarza: KONAN |
| data dodania: 2007-08-04 09:38:57 |
| treść: Informuje, że zostałem oszukany przez biuro podróży ITAKA. Wykupiłem wczasy dla rodziców i syna w wersji ALL INCLUSIVE na Wyspach Kanaryjskich w terminie od 28.07.2007 do 04.08.2007 roku. Moje niezadowolenie wynika z tego że program został zmieniony, a warunki hotelowe nie odpowiadają ogólnym standardom ofert ALL INCLUSIVE : - wylot został opóźniony o 24 godziny i wczasy skrócono o jeden dzień - w wyniku czego domagam się rekompensaty i zwrotu kosztów. - w dniu powrotu do Polski rodzice zostaną wykwaterowani z hotelu o godzinie 11 natomiast wylot do Polski ma być o godzinie 23.00 a nie jak było w ofercie o13.40. Moje pytanie odnośnie tego punktu to: co mają robić rodzice przez te 10 godzin, za które firma ITAKA wzięła pieniądze i nie zapewniła im dostatecznej opieki? Przebywanie w holu hotelowym na całym świecie jest i tak bezpłatne!!!! - żenujący jest stosunek rezydenta do osób, które są pod jego opieką. Brak jakiegokolwiek zainteresowania, lekceważące traktowanie i brak kompetencji sprawiły, że ten wypoczynek stał się dla nich koszmarem. - wielokrotnie kontaktowałem się z pracownikami waszego biura w Polsce, żeby zabezpieczyć moim rodzicom pobyt w hotelu do godziny 19-tej oczywiście za dopłatą ale nikt nie był na tyle kompetentny aby udzielić mi jakiejkolwiek pomocy. Odsyłano mnie od jednego numeru telefonu do drugiego gdzie tylko słyszałem: „Nic w pana sprawie nie możemy zrobić”. Natomiast wpłacając pieniądze na te wczasy każdy pracownik mógł podpisać ze mną umowę. Najbardziej nieodpowiedzialną osobą okazała się pani Górazdowska ponieważ zgłaszając chęć wykupienia wczasów jasno określiłem moje potrzeby prosząc o ofertę ALL INCLUSIVE. Z pośród trzech przedstawionych mi, jedna zawierała ALL INCLUSIVE i właśnie ją wybrałem sądząc, że jest na wysokim poziomie o czym zresztą zostałem zapewniony przez panią Annę. Gdy okazało się że tak nie jest obiecała pomoc i jak najszybszy kontakt ze mną, bez względu na jej wynik. Do tej pory nie otrzymałem od niej żadnej wiadomości. Za 2 tygodnie wyjeżdżam z waszym biurem do Chin. Bardzo mocno obawiam się czy ta wycieczka będzie udana z taką organizacją jaką Państwo teraz zaprezentowali. Wybierając wasze biuro podróży myślałem, że jest ono liderem na rynku polskim i wakacje z wami są zawsze udane i dopięte na „ostatni guzik”. Jednak okazało się że nie różnicie się od innych biur, o których głośno w mediach, i w których dobro klienta nie jest wartością nadrzędną. Czuję się oszukany! Wakacje z waszym biurem są najgorsze jakie do tej pory spędzała moja rodzina. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.